שוב לד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/07/2010 | 07:15 | מאת: ריטה (בשנית)

בוקר טוב לרופא הכנה והאמיתי! היתה לי תחושה שמה שאתה אומר נכון - אבל כמובן לא ניתן להילחם בזה. שאלתי גם מה עושים - אפשר עם חברות ביטוח פרטיות? אפשר פרטי? הקופה שלי לא מאשרת לי סתם - אני מתאימה והם סובים אותי כבר 8 חודשים. סוף שבוע נעים ריטה

09/07/2010 | 10:04 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין קופה או חב' ביטוח שיאשרו ניתוח סתם..אם את לא בקריטריונים הם לא יאשרו ..וזה יחסוך להם הרבה מאוד כסף. בחברת ביטוח אם יש לך פוליסה מתאימה זה יותר קל..ניתוח פרטי עולה הרבה מאוד כסף..בסביבות ה 60000 שח וזה הרבה מאוד

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים