ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/07/2010 | 14:59 | מאת: ריטה

ברצוני לשבח אותך על הצוות הנהדר במרפאה ועבודת הצוות שבחרת בניתוחים להשמנת יתר. נראה שלאחרונה יש עיכובים מצד הקופות באישורים לניתוח - אני רואה שאתה ואנשים כותבים את זה כללית וגם אני מרגישה את זה עם מכבי עכשיו - מדוע זה? הרי אנחנו רוצים שינוי בחיים - כפי שד"ר דין אומר שוב ושוב. אין המטרה של הקופות לעזור לאנשים??? אשמח אם תוכל לכוון אותי ריטה

08/07/2010 | 22:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בסל הבריאות הקופות חייבים לספק התחייבות מעל 40 BMI או מעל 35 BMI עם תחלואה הקשורה בהשמנת יתר ..אי אישור ניתוחים=חסכון כסף לקופות החולים...הבריאות של האנשים ??? ....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים