ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/07/2010 | 18:32 | מאת: הירהורים לפני ניתוח

ערב טוב,לאחר 4 חודשים מפרכים בהם כ"כ רציתי להגיע לניתוח קיבלתי סוף סוף תאריך לניתוח-בעוד שבועיים! לפתע צצות לי מחשבות רבות על ביטול ואני מרגישה שאני מתחרטת אך מצד שני רוצה בניתוח. אני ממש משתגעת מהדילמה בה אני נמצאת. מה עושים? אני ממש מבועתת. אני משכנעת את עצמי שהפעם אצליח בדיאטה לבד ושכנראה לא מספיק השתדלתי עד עכשיו אך מצד שני הייתי כבר בסרט הזה שלאתחיל אינספור דיאטות ולהיכשל... ד"ר דין עזור לי....

שלום למהרהרת! אין לי ספק שבפגישה ב-4 עיניים אצייר לך חיים שיכולים להיות מדהימים ואחרים ממה כנראה היה לך עד עכשיו - לניתוח יש יכולת להביא לדבר מדהים, אבל מהרבה נסיון רק אם עושים את הצעד הזה בצורה הנכונה. אני לא יודע מי את - אבל כמובן שאשמח לעזור יום נפלא דין

07/07/2010 | 20:18 | מאת: המהרהרת

פגשתי אותך פעמיים במרפאה בבני ציון. בכל פגישה זכיתי לשוחח איתך מספר דקות בודדות שרובן הוקדשו לניירת...(וזאת בשל העומס המטורף במרפאה)... איך אני יכולה לשוחח איתך ב4 עיניים כפי שציינת? אני ממש מרגישה צורך בזה. תודה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים