וואהו , איזה דברים מדהימים שמעתי על המרפאה שלכם

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/07/2010 | 07:35 | מאת: לולי

ויש לי כמה שאלות ברשותכם 1. מה הפרוצדורה? קודם רופא משפחה כל הבדיקות ואז מגיעים אליכם אחרי שהקו"פח אישרה את הניתוח? 2. או קודם פגישה אישית אתכם ואז מתחיל התהליך? אני חברת קופת חולים לאומית.. האם אתם עובדים גם איתם? תודה לולי שמייחלת כל-כך לשינוי

05/07/2010 | 07:39 | מאת: לולי

שוב אני... האם הניתוח מתבצע בבני ציון או באסותא? תודה

שלום לולי! לפי המסגרת שאת בוחרת: 1. ציבורית בני-ציון ללא בחירת המנתח 2. ביטוח משלים או פרטי באסותא עם בחירת המנתח. לפי ההחלטה 1 או 2 אז ככה מתחילים את הדרך במסגרת מרפאת התזונה בבני-ציון לתיאום תור להשאיר הודעה 04-8359941 או תלכי לאתר שלי dr-dean.co.il לדף יצירת קשר. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים