ד"ר דין שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/07/2010 | 19:33 | מאת: אילנה

אני שבוע אחרי ניתוח שרוול אין בידי תפריט רוצא שינוי מהנוזלים כמו רויון דייסה מרק ירקות קוטג עגבניות מגורדת כל זה מחברה שעברה ניתוח אצלכם האם אפשרי בשבוע השני מרק עדשים או קישואים תודה אם תתן לי דוגמא של תפריט

אילנה שלום! לגבי השאלה על עדשים וקישואים - מאד תלוי בקצב ההתקדמות שלך. אני לא חושב שזה המקום לתת תפריטים - רצוי מאד לקבל כללים כמו שכלל המנותחים שבמעקב שלי בבית חולים או ממרכזים אחרים מקבלים הדרכה בעת השחרור כדי שיבינו מה ולמה צריך לאכול משהו מסוים ולא לקרוא מדף. זה נותן מנוף מקסימלי להביא לתוצאות הטובות ביותר לאחר הניתוח. אשמח לעזור לך כמובן דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים