מדיניות קופ"ח כללית לגבי מתן טופס 17 לניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/07/2010 | 19:26 | מאת: נורית

דר' דין ודר' מטר המקסימים, כפי שכבר ציינתי בעבר, למרות שאני לא משתתפת פעילה כרגע בפורום (קיבלתי עד כה משניכם, המדהימים, את כל התשובות וההנחיה שהייתי צריכה), אני עדיין עוקבת ברמה יומית. כאשר כבר הגעתי כמעט לקצה הדרך עם הבדיקות, וחשבתי שאוטוטו נקבע פגישה משולשת + טרום (כפי שסוכם עם דר דין).... החלטתי לבדוק עם פניות הציבור של הכללית את נושא טופס 17 לניתוח שרוול בבני ציון, מאחר ונתקלתי בפורום בחברים רבים שסורבו ע"י הקופה להינתח בבני-ציון, וכן בתמיהה שלך דר' מטר לגבי הנושא. התשובה כפי שנמסרה לי היום, ע"י ליאת (שגם ביררה בדרגים גבוהים יותר) לגבי הנושא - קופ"ח כללית לקחה החלטה לפני קצת יותר מחודש וחצי שניתוחי שרוול-קיבה יקבלו הפניה אך ורק לבתי-החולים של קופ"ח כללית (כרמל, בילינסון, סורוקה וכו'). זו ההחלטה ואין יוצאים מן הכלל. אני אמרתי שלא מקובל עליי ואני לא מוכנה להיות בת ערובה ופשוט הודיעו לי חד-משמעית ש"זה מה יש". מה עושים???? איך זה ייתכן? הבהרתי שיש מנתח וצוות שאני סומכת עליהם ושוב - זה לא מעניין איש, זו ההחלטה שנלקחה בכללית. אני אישית מתכוונת לעזוב את הכללית בחלון ההזדמנויות שנפתח עד 15.07.2010. בכל אופן - אני אישית לא מוותרת על אף אחד מכם - אתם מדהימים!!! ושאלה קטנה לסיום - האם יש לכם מושג אם המאוחדת כן עובדת עם בני ציון? אין לי ביטוח בריאות פרטי ולכן הדרך היחידה שלי היא דרך קופ"ח. להתראות, (בינתיים!!!)נורית יש לכם רעיונות?

שלום נורית! אני שמעתי על מה את מדברת וצר לי - אבל אילו עובדות ומנסיון להילחם נגדם זה קשה למרות שלדעתי הצדק איתך. לגבי קופות אחרות - אין שום בעיה בהפנייה מכל שאר הקופות אלינו. מאד כואב שאנחנו מציעים רפואה ציבורית על הצד הטוב ביותר - וזה נתקל בביוקרטיה. מקווה שזה ייפתר איך שהוא...??? ובינתיים לילה טוב - אנחנו פה בשבילך מתי שזה יקרה דין (בשם ד"ר מטר גם כן)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים