אני אחרי ניתוח , ואשמח לעזרה בנושא הדיאטה שאחרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 23:34 | מאת: אריאל

עשיתי את הניתוח ביום ראשון , היום אני כבר בבית . אני בתקופת ה 0-5 בהם מותר רק נוזלים . אשמח לרעיונות של אילו נוזלים מותר, נגיד מיים , מרק צח מה עוד? היום הצלחתי לאכול ארטיק קרח אמנם לקח קצת זמן אבל האם הגיוני? אחרי ניתוח כזה שיש בכלל מקום לארטיק שלם? ועוד שאלה , אשמח לעזרה בהתמודדות עם התחושות החדשים יש לי המון המון תחושות חדשות שלא יודע להבדיל האם זה רעב האם זה שובע האם זה סתם גזים אשמח לאיזה כיוון תודה !

שלום אריאל! הבחירה שלך לארטיק הוא לא טוב - זה כמו לשתות פטל ולא מומלץ. הגישה שלי הוא תזונה נכונה כבר מתחילת הדרך! לגבי עזרה בהתמודדות וכו' - לשאלות קצרות אשמח בפורום - יותר מזה רק בייעוץ אישי מפורט שיכלול המשך של תמיכה וגיבוי. הניתוח זהו הצעד הקצר ביותר - המשך הדרך הוא מה שישמור עלייך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים