ניתוח הסרת כיס מרה - כן או לא

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 22:41 | מאת: איקה

שלום לד"ר מטר אני בת 50 התחלתי ברור כאבי בטן - היו לי מספר איפוזודות של כאבים התקפיים יותר במרכז - שמאל הבטן .שעה שעתיים אחרי אוכל קלונסקופיה - שלילי , אולטרה סאונד בטן עליונה - מס פוליפים עד 4 מ"מ וקצת בוץ. בבדיקה במכון US אחר, לא הייתי בצום, ולא מצאו שום דבר במרה עשיתי US חוזר במכון בו גילו את הפוליפים ,בצום וממתינה לתוצאות. האם רצוי שוב לחזור על הבדיקה במכון אחר ? בהנחה שיש פוליפים קטנים ובוץ צריך כן או לא להסיר ? האם אלה סיבת הכאבים ? הייתי רוצה לבוא למרפאתך לייעוץ. ממתינה לתשובה איקה

30/06/2010 | 23:40 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין צורך ב US חוזר..הימצאות בוץ ו (פוליפים) עם כאב בטן ...צריך כן לבצע ניתוח כריתת כיס המרה על מנת למנוע סיבוכים מיותרים..לתיאום נא לדבר עם רעות 054-4752841

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים