שאלה לד"ר דין קרן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 20:37 | מאת: מירי

שלום רב!!! לאחר דיאטות מכל הסוגים הפרדות.שומרי מישקל. דיאטנית. מלטאות.ואפילו ביקרתי באכלני יתר כפייתים ועוד..... לצערי הכל עזר לתקופה והקילוגרמים עלו ברבית. גם בתקופה זאת אני אחרי דיאטה אך כרגיל...... "כמה אפשר לשמור". קראתי המון על ניתוח שרוול קיבה ראיתי את הסירטון ולי זה נראה כפיתרון מושלם. הבעיה היא שמשקלי הנוכחי הוא 78 נכון להיום שבעבר גם הייתי הרבה יותר אך אם אמשיך כך ברור שאגיע לעבר ואפילו יותר וזה הדבר האחרון שהייתי רוצה. גובהי הוא 1.60 על פי ערכי ה- B.M.Iשערכתי יצא לי 30.47 . בכל הכתבות מצויין שצריך ערכי B.M.I של 40 או 35 עם מחלות נלוות. שאלתי היא כזאת. האם יש טעם להתחיל לברר בעניין עם ערכים כמו שלי ואם כן אז איפה בדיוק. אני חברת קופת חולים מאוחדת וממה שהבנתי אין מבחר רופאים אצלינו ה"מתעסקים" בבעיה הזאת. או לחכות לערכים יותר גדולים שלצערי יהיו אם לא אעשה משהו בקרוב. אשמח לקבל תשובה ברורה בהקדם

שלום מירי! לפי החוקים כעת - אין מי שיסכים לנתח אותך ב-BMI כזה, מה עוד שהקופה לא תשלם. לגבי רופאים ש"מתעסקים" בבעיה הזאת. אני כגסטרואנטרולוג + מומחה לתזונה מבין מאד בעניין - אני לא מנתח - אבל עושה את כל מה שמסביב לאנשים שבמעקבי. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים