דין היקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 16:30 | מאת: סימה

שלום איש יקר!בשעה טובה סיימתי עם כל הבדיקות כולל הקורטיסול(תקין).עכשיו יש לי בעיה אחרת. יש לי ועדה רק בתחילת חודש שמיני שזה המון זמן.לצערי אני ממשיכה להעלות במשקל למרות שאני נלחמת.אין תורים לפני לא ברמת החייל ולא בחיפה (אסותא).אולי אתה יכול לייעץ לי מה לעשות,לאן לפנות בכדי לזרז את הדברים.אני באמת ממתינה המון זמן.אני משתגעת...תודה.

כל קופה עם הועדות שלה - לא ניתנים לזירור - אני מתאר לעצמי שיש יותר לחץ שם עכשיו בגלל הקיץ... בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים