שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 15:05 | מאת: מרלן

שלום ד"ר...את האמת אני כלכך מבולבלת עשיתי כל הבדיקות ולקחתי אישור לניתוח שרוול לביתחולים צפת.. אבל יש להם תורים מאוחרים וכל פעם יוצאת מנצרת עד צפת רחוק..ואני לחוצה בזמן בגלל בתחילת ספטמבר יש לי חתונה חשובה ורוצה כבר להיות יורדת במשקל (BMI 39.6) .. האם יש דרך לקבוע איתכם באותו יום גם טרום ניתוחים וגם ניתוח? האישור הזה תקף גם לכם או להחליפו? נא עזרתך ד"ר תודה

בבני-ציון הדרך מתחיל במרפאת הגסטרו-תזונה ואחרי זה טרום ניתוח וכירורגיה - אנחנו נשמח לעזור לך כמו שאנחנו עוזרים לכולם יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים