ד"ר דין....

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 14:04 | מאת: יפית

צהריים טובים! סיימתי את כל הבדיקות ביום שני והשארתי לך הודעה כבקשתך. אמרת לי שתחזור אליי וכנראה אצטרך לבוא ביום רביעי (היום)זה כנראה כבר לא יקרה... ושתזמן אותי ליום שלישי -3 זימונים ביחד. אני מצטערת מראש על הטרחה.אני לא אוהבת לנדנד אך מצד שני מאוד לחוצה בזמן. סיימתי את כל הבדיקות תוך שבוע וחצי ורוצה לעבור כבר לשלב הבא....אני ממש מחכה שתתקשר.... תודה על ההבנה,יפית

הבנה ממני תמיד יש - אני מתקשר עכשיו! דין

30/06/2010 | 16:49 | מאת: יפית

אתה ממש מקסים! אתה איש מעשים ולא דיבורים. תודה שחזרת אליי ועזרת לי רבות. בהערכה רבה,יפית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים