לדר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/06/2010 | 20:54 | מאת: אפרתי

אני עברתי ניתוח מעקף קיבה ב 13.6 הוסבר לי אני אמורה לשתות המון מים אני לא סובלת את זה שאלתי כמה ליטרים אני אמורה לשתות אני גם שמה עם המים תרכיז דאיט בטעמים בשבלי לשתות כמה שיותר נא עזרתך

שלום אפרתי! רואים שלא עברת ייעוץ תזונתי והדרכה אצלי לפני ואחרי הניתוח. אילו לא כללים של תזונה נכונה.... כל מי שעובר ניתוח להשמנת יתר חייב להפנים שהניתוח זהו הצעד הראשון הקצר ביותר, כאשר הצעד המשמעותי ביותר להשגת המטרה ולשמירה על כך לאורך שנים הוא שינוי בגישה התזונתית לחיים... יום טוב דין

30/06/2010 | 10:56 | מאת: אפרתי

על מנת לעבור יעוץ אצלך מה עלי לעשות חשוב לי לצין שאני גרה בכפר סבא במרכז

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים