ד"ר דין שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/06/2010 | 14:43 | מאת: קלרין

מה אפשר לקחת לעצירות האם נרות גלצירין אפשרי? והאם זה באיזה שהוא שלב יעלם ? חוץ מזה מרגישה שאני מתחזקת מיום ליום ב"ה ודרך אגב נתנו לי תאריך למרפאת תזונה רק ב29 לספטמבר זה ממש רחוק האם אתה יכול להקדים לי את התור? תודה מראש קלרין

הי קלרין! לגבי העצירות - נורמלקס - זה אמור להיעלם עם התגברות הסיבים בתזונה היומית - כמובן עם שתייה של כמות מספקת של מים! ברור לי שאת מתחזקת מדי יום - וזה רק ישתפר! לגבי התור - יש עומס אדיר במרפאה - ואני קובע תורים פרטניים לאשנים למעקב שמאד מעונינים בכך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים