שבת שלום ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/06/2010 | 15:42 | מאת: ויקי

אומרים שלא נהוג להגיד את שבחו של אדם לפניו - אבל מכל המגע שלי איתך מגיע לך שאגיד ולא רק שאגיד אכתוב....שכולם יראו! ראשית באתי אלייך לבני-ציון (רפואה ציבורית) והסכמת לקבל אותי מעבר לתור - כבר מעשה טוב ולא מתקבל כמובן מאליו! לאחר הפגישה אמרתי לי שתפקידך הוא רק לנתח, כל מה שקורא לפני זה ואחרי - זהו מומחיות אחרת לחלוטין ואז שידכת אות עם ד"ר דין. וזאת התודה השניה! גם הוא הסכים לקבל אותי במרפאתו מהיום להיום - וכמו שאתה מדהים בתחומך - הוא בתחומו. משיחות עם חברים ופורומים רבים שעברו את הניתוחים בכל מיני מקומות בחרת לעצמך את הגיבוי וליווי של הניתוחים שלך הטוב ביותר - בדיוק מה שהאנשים צריכים לפני ואחרי ולכל אורך הדרך. אני מבינה עכשיו (שנה אחרי), כמו שבחרתי את המנתח הטוב ביותר, מגיע לי גם הליווי הטוב ביותר. תודה שלישית - גם לאחר שנה שהתפתח בעיה כירורגית אחרת שלא קשורה לניתוח - היית שם בשבילי תמיד מחייך, מקצועי וסבלני כתמיד. בקיצור ד"ר מטר - אני כן אומרת את שבחו של אדם בפניו כי מגיע לך - אתה רופא בחסד ומעבר להכל - בן אדם מדהים. שבת שלום ויקי (ממטולה)

25/06/2010 | 22:38 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה רבה על המחמאות..זה נכון שהניתוח הוא חלק חשוב אבל לא פחות חשוב הליווי ע"י רופא מומחה בתזונה..דר דין הוא האחד והיחיד בתחום עד היום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים