שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/06/2010 | 16:54 | מאת: ניקול

שלום לך ד"ר..שאלתי היא איך אחרי הניתוח שומרים על הגוף שרוצה יראה כמו גוף של זקנה יעני אחרי שהבטן והידיים יאבדו הרבה שומנים איך אפשר לשמור על המראה שלהם יעני שיהיה מתוח ולא כמו זקנה בן 80? תודה

24/06/2010 | 16:56 | מאת: ניקול

שלום לך ד"ר..שאלתי היא איך אחרי הניתוח שומרים על הגוף שלא יראה כמו גוף של זקנה יעני אחרי שהבטן והידיים יאבדו הרבה שומנים איך אפשר לשמור על המראה שלהם יעני שיהיה מתוח ולא כמו זקנה בן 80? תודה

שלום ניקול! מנסיון רב הקפדה על תזונה נכונה קבועה ופעילות ספורט עם הדרכה לחיטוב מביאים לתוצאות יפות מאד... בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים