לד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/06/2010 | 19:54 | מאת: דבורה מרגלית

ד"ר מטר היקר! אדם באמת אדם מיוחד, אני קוראת המון בפורומים עלייך והעבודה שלך המשותפת עם מרפאת התזונה ראויה לציון. האם לא ניתן לקבל את השילוב שלכם במסגרת אחרת ולא בבני-ציון בחיפה? אולי במרכז? אולי פרטי? תודה ותבורך דבורה מרגלית

22/06/2010 | 22:03 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה רבה דבורה אנחנו לא מגיעים למרכז בשל מחסור בזמן, לא מעט מגיעים אלינו מהמרכז..אם יש לך סידור במסגרת הפרטית , אפשר בהחלט , אני ודר דין עובדים יחד בשתי המסגרות , ניתן לתאם ולברר או ישירות עם דר דין או עם רעות 054-4752841- בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים