אחרי כמה זמן אפשר לעבור לאוכל יותר מוצק?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/06/2010 | 22:21 | מאת: מוטי

שלום אני 8 ימים אחרי ניתוח שרוול . מתי אני יכולה לעבור לאוכל קצת יותר מוצק? ואם אפשר לשתות אלכוהול ואחרי כמה זמן? איך מתגברים על עצירות (לפי המנתח הייתי צריכה להיות עם שילשולים ולי יש עצירות) האם מותר להשתמש בתכשירים שיעזרו לי בהפגת הגאזים והעצירות? תודה מוטי

שלום רב! אוכל קצת יותר מוצק - תלוי בהתקדמות שלך - אני לא ממליץ ב-3 שבועות הראשונים. אלכוהול - לא בהתחלה. לך למאמר הזה ותראה מה קורה ען האלכוהול עם שרוול קיבה ובייחוד בהתחלה: http://www.dr-dean.co.il/pages/article.php?subaction=showfull&id=1276355299&archive=&start_from=&ucat=3& עצירות - תופעה צפויה - יש פחות אוכל - אם מפריע נורמלקס. שאלה אחרונה - לא נראה לי. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים