מאושרת לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/06/2010 | 18:47 | מאת: דורה

שלום רב כולם ולרופאים היקרים שלי! ככה גלשתי לתומי ומאד לא צריך להתרשם ממה שהבחורה כתבה - אני אישית מאושרת כבר שנתיים אחרי שרוול הקיבה - במעקב מתמיד של ד"ר דין במרפאת התזונה. אני קלה, רצה ופשוט חיה מחדש. מותר להתלבט ולהסס אבל זהו בהחלט צעד בכיוון הנכון לאנשים המתאימים. דורה

14/06/2010 | 20:34 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אסור לשכוח שהשמנת יתר היא מחלה בעד עצמה, איכות חיים פחות טובה, אורך חיים קצר יותר..לא מדובר ביופי, יש אנשים שמנים שהם יפים..זה עניין של טעם.. משקל נכון..זה בריאות ואיכות חיים, אם מצליחים לרדת במשקל ללא ניתוח ..זה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות , ואם לא אז צריך לעשות משהוא..המשהוא הזה יכול להיות בהחלט ניתוח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים