סטטיסטיקה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/06/2009 | 12:54 | מאת: רבקה

רציתי לשאול מה הם אחוזי התמותה מהניתוח? ומה הם הסיכויים לסיבוכים?

18/06/2009 | 21:00 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הניתוח כאמור בהרדמה כללית, גישה לפרוסקופית עם חמישה חודרנים, נמשך 30-60 דקות, סיבוך קשה שיכול להתרחש ב 1% הוא דליפה מקוו התפר, בד"כ הטיפול במצב זה אינו ניתוח חוזר אלא טיפולים אחרים שידרשו אשפוז ממושך שיכול להמשך מספר שבועות, תמותה אמורה להיות 0 אך בכירורגיה אין 100% ואין 0 , זה באמת צריך להיות מאוד קרוב לאפס במיוחד אם מדובר בחולה צעיר ובריא. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים