שרול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/06/2010 | 10:48 | מאת: מלי

היי ד"ר דין רציתי לשאול לגבי הריון? אני לאחר ניתוח שרוול כ 5 חודשים חרי כבר פחות 40 קילו האם אני יכולה להיכנס להריון או עדיין להמתין עם זה? האם אני עלה במשקל או שאין בזה קשר אחד לשני תודה רבה ויום טוב

שלום מלי! אין שום בעיה בהריון עכשיו. לגבי המשקל - את צריכה לשמור על אותם כללים של תזונה נכונה כמו שאני מקווה שאת מיישמת. מאד חשוב להיות במעקב תזונתי לאורך ההריון - בכדי שלא יווצרו חסרים כלשהם בתקופה חשובה זו. אשמח לעזור כמובן יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים