שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/06/2010 | 18:25 | מאת: שירין

שלום לך ד"ר... אני מעוניינת לעבור הניתוח אלצכם אני שייכת לכללית אבל בלי מושלם האם זה משפיע? האם יאשרו לי את הניתוח? יש לציין שאני עם BMI 39,4 ... תודה

שלום רב! אם הכוונה לבני-ציון הניתוח אמור להיות מאושר - אין קשר למושלם - זה בסל. דין

10/06/2010 | 21:56 | מאת: ד"ר אברהים מטר

נכון זכותך המלאה לקבל התחייבות לכל בי"ח שתרצי..יש הסכם בין קופ"ח כללית לבני ציון ..בשבוע האחרון ניתקלתי בשני מקרים בהם הקופה מסרבת לתת התחייבות ומפנה אותם בכוח ל בי"ח כרמל...הסיבות לכך מיסתוריות..אחדים כן מקבלים התחייבות ואחרים ....לא ..לא ניתן לפרט יותר מזה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים