סליחה על חוסר הצניעות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/06/2010 | 17:22 | מאת: שאלת תם לד"ר דין

אני "דוקטורית לדיאטה" שיא ההצלחה שלי היתה כשירדתי דרך OA 40 ק"ג והצלחתי לשמור על הירידה כעשר שנים. מומחית לאבות מזון קלוריות ושאר מרעין בישין. כיום אני לפני שרוול (עדיין לא העלתי את הכל ). שאלתי היא במה תטרמת מרפאתך היחודית לשמירה על אפקטיביות הניתוח.

שלום רב! במרפאה נעשים המון דברים - שזה לא המקום לפרט אותם... בין השאר - עובדה ידועה הוא שהרבה אנשים עושים דיאטות על סמך "מיתוסים לא נכונים" ויכול להיות מאד שאת כ"דוקטורית לדיאטה" עם הרגל תזונתי מסוים שלא טוב. את זאת אין לי מושג - וזה נעשה כמובן רק לאחר ייעוץ תזונתי שנעשה במרפאה לפני הניתוח אצל כולם כצעד ראשון לקראת חיים חדשים.... יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים