שבוע לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/06/2010 | 09:59 | מאת: טלי

שלום! עברתי ניתוח שרוול לפני שבוע. אני עדין חלשה. אני אוכלת קצת אבל מסודר. לאחר האוכל אני מרגישה שחום הפנים מתגבר, הלחיים אדומות ותחושה שעליתי על ההימליה!!! אני אוכלת לאט, טחון, כמות קטנה.... ודבר נוסף, מתי חוזר הכוח ונעלמת החולשה? ההחלמה לוקחת שבועיים? תודה רבה טלי

הי טלי! ראשית - לא לדאוג. הכמות הקטנה מאד הזאת הגיונית בהתחלה.... לגבי החולשה - זה כנראה ה"אי אוכל" שיש לך בחיים עכשיו. כל עוד כמובן שאין תופעות אחרות שאת לא מספרת עליהם. לדעת כדאי לטייל קצת ... זה גם יסתדר עם תובנה לגבי מצבך. ההחלמה אמורה לקחת שבועיים-שלוש. יום נפלא בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים