שאלה לד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/06/2010 | 23:47 | מאת: יורם

שלום ד"ר דין, הייתי השבוע אצלך לראשונה (אם זכור לך, הערת לי על הדיאט קולה במבט מזרה אימה...) שאלה היפותטית : נניח שאני מצליח להוריד משקל בהתאם לייעוץ התזונתי שלך, לפני הניתוח , באופן משמעותי. האם יש אפשרות שתמליץ להמשיך בדיאטה מבלי לבצע את הניתוח ? ניתוח זה דבר מפחיד ומהווה "שוט" לא קטן.. בברכה, יורם

שלום יורם! התשובה היא כן - אבל שתדע שסיכויי ההצלחה שלך לאורך זמן עם שילוב של השינוי התזונתי והניתוח הרבה הרבה יותר גדולים. מה שתבחר - אני פה יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים