לדין היקר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/05/2010 | 14:32 | מאת: צביה

לדין היקר היה לי כיף לחזור אלייך אתה לא יודע כמה זה חשוב לי ועכשיו לשאלה אם יש סיכוי שאני בהריון זה מסכן את ההריון מה זה אומר לגבי העובר ? ולגבי האוכל כי אמרו לי ששנה אסור להיכנס להריון זה נכון ? יש לי תור אלחך באוגוסט להקדים אותו עקב ההריון ?

הי צביה! אין שום בעיה בהריון - כמובן חייבים לשמור על הרגלי תזונה נכונים לכל אורך הדרך. יש לנו אנשים לאחר חצינכנסו להריון ומאושרות. לגבי אוגוסט - אפשר להקדים - אין שום בעיה - תעדכני אותי אם את רוצה. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים