עזרה !

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/05/2010 | 16:52 | מאת: ריקה

שלום רב! עברתי את הניתוח לפני 3 שבועות. חשבתי שאני חכמה, עשיתי את זה פרטי. אבל הפרטיות התחילה ונגמרה תוך 3 יום. אין לי מושג מה לעשות, אני מרגישה רע, צרבות בלתי פוסקות, מחנק ועייפות. ניסיתי ליצור קשר עם הכירורג - שכמובן הפנה אותי לאיזה שהיא דיאטנית בקופה שלא עזרה לי כלל. בקיצור, אני מקווה שאניש שהפורום יעזרו לי תודה רבה ריקה

ריקה שלום! אני מבין את הרגשתך ב-100%. בדיוק זהו המטרה שאני וד"ר מטר משלבים כוחות, כל אחד בתחומו הוא למען ציבור המטופלים. בבקשה ממך תצרי קשר עם המשיבון של מרפאת התזונה או עם המייל שלי דרך האתר שלי dr-dean.co.il ואחזור אלייך ביום ראשון על הבוקר ונתכנן את הגישה לעזור לך לצאת ממצבך. בינתיים תקני בבית מרקחת לוסק או אומפרדקס ותתחילי לקחת את זה פעם אחת ביום. שבת שלום דין אל תתייאשי, הניתוח הוא באמת כלי מדהים אם יודעים איך להשתמש בו... הכל יהיה בסדר עם מעט סבלנות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים