קטינה עם משקל עודף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/05/2010 | 22:43 | מאת: קטינה עם משקל עודף

שלום, משקלי הוא 125 קילו ואני בת 17 וכמה חודשים, עברתי את כל הבדיקות של הניתוח שרוול קיבה, ולאחר שעברתי את הועידת חריגים בגלל שאני קטינה, אישרו לי לעשות תניתוח, אני רק לא יודעת אצל איזה מנתח. האם פרטי או דרך קופת חולים, אני רוצה שזה יעשה כמה שיותר מוקדם כי אני לומדת בכיתה י"א ואני רוצה שנה הבאה כבר בסוף שנה להיות במשקל נורמלי, ולהתגייס לצבא. אשמח אם תשאירו לי טלפונים שרלוונטים למרפאות במרכז שבהם אוכל לעבור את הניתוח הכי מהר שאפשר, אפילו בעוד שבוע.. תודה מראש.

25/05/2010 | 23:02 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לדבר מחר עם רעות 054-4752841 או מרפאת תזונה 04-8359941

25/05/2010 | 23:23 | מאת: ספיר

אווקי, מי זאת רעות? מה להגיד לה? מה זה המרפאה הזו זה פרטי מה אני לא מבינה?!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים