ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/05/2010 | 19:16 | מאת: דני

שלום אני איש צבא קבע שוקל 105 ק"ג רציתי לדעת מה התהליך בכדי לבצע ניתוח שרוול ( אני לא חבר קופת חולים) במידה ונותחו אנשי קבע

הי דני! יש לנו מספר לא מבוטל של אנשי קבע שעברו דרכינו - התחלת הדרך היא במרפאת התזונה בבני-ציון להתחלת הנעת הגלגלים. לתיאום תור במשיבון 04-8359941 ואחזור אלייך בהקדם יום טוב דין

06/12/2013 | 12:39 | מאת: לילי

אשמח לדעת אם עברת את הניתוח ואם כן מה הפרוצדורה... אני מעוניינת לעבור את הניתוח ואין לי מושג מהיכן מתחילים. תודה :-)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים