לדר' דין ודר' מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/05/2010 | 18:44 | מאת: נורית

דר' דין ודר' מטר ערב טוב, אמנם זמן רב לא כתבתי, אך אני עוקבת יומיום (!!!) אחרי הפורום, וכרגיל, אתם מדהימים!!! בסובלנות ובהתייחסות לכווווולם. סוף סוף עברתי היום את הבדיקה הראשונה (צילום וק"ת) והשד לא היה נורא. מאחר ויש לי את התורים לכל הבדיקות, מחר בע"ה אקבע תור למרפאה שלכם לאמצע יוני. ושוב יישר כח! תודה על הכל, נורית

הי נורית! ראשית תודה שוב על המילים.... אנחנו עושים את המקסימום. אל תנסי לקבוע תור למרפאה דרך זימון התורים, כי יתנו לך תור לספטמבר. תטלפני שיש לך את כל הבדיקות (כולל השאלונים) למשיבון של מרפאת התזונה 04-8359941 ואחזור אלייך ונתאם תור בהקדם האפשרי לשלושת המרפאות: גסטרו-תזונה; כירורגיה וטרום-ניתוח. בי בינתיים דין

24/05/2010 | 21:24 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מאחלים לך בהצלחה לדרך חדשה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים