בהמשך לפגישתנו הבוקר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/05/2010 | 16:52 | מאת: עידית

דין היי קודם כל ברצוני להודות לך על עזרתך לאחר פגישתנו הבוקר פניתי לחברת הביטוח בה יש לי בטוח פרטי ונאמר לי שאני צריכה לקבל הפניה של כירורוג בכדי שהם יבדקו את זכויותי אצלם, רציתי לשאול איך אני יכולה לקבל הפניה מד"ר מטר ובנוסף מגיע לי ליווי רפואי להרזיה (האם אתה עובד עם ביקור רופא?) בתודה ויום מקסים

הי עידית! הכייף כולו שלי - דבר שנעשה ברוח חיובית משני הצדדים תמיד מתכון להצלחה. לגבי מכתב מד"ר מטר - אשאל אותו מחר אם הוא יכול לכתוב לך מכתב לחברת הביטוח. לגבי ליווי רפואי תזונתי - אדבר איתך על זה מחר בצהריים. שיהיה לך יום מקסים גם כן - את בדרך חדשה שיכולה להיות מדהימה יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים