תודה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/06/2009 | 20:20 | מאת: רונית

רק לומר תודה לך דין (ד"ר - למרות שאני יודעת שאתה לא אוהב שקוראים לך ד"ר)וגם לידיעת כל חברי הפורום היקר והחשוב הזה. לפני שבוע הייתי במרפאתך כיוון שהחלטתי לעשות את הצעד ה"משמעותי ביותר בחיי" ובשבילי (ולא למען אחרים) והוכחת לי כמה אמת יש מאחורי המילים שלך. עזרת לי להתחיל להזיז את גלגלי השיניים לקראת צעד זה. כבר בפגישה הראשונה הבנתי איזו הזדמנות נפלה בחייקי להימנות על ה"עולם הקטן שלך" כמו שאתה אומר. ולקבל את התמיכה, הכוונה והעזרה שלך לפני ואחרי הניתוח. כמה שזה חשוב - ואני יודעת מאנשים אחרים שעברו ניתוחים במקומות אחרים שזה פשוט לא קיים. אז תודה שוב מהלב, ואני מקווה שעוד אנשים יקראו מילים אילו ויגשימו חלום. לילה טוב

הי רונית! רק להגיד תודה - ושאני כאן בשבילך בכדי להיות איתך במסלול החדש בחייך. בי בינתיים נתראה במרפאה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים