דין יקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/05/2010 | 21:41 | מאת: סימה

לילה טוב!אני מקווה שלא נפגעת כשפניתי לד"ר מטר,פשוט הוא נענה להודעה קודמת ולכן חזרתי אליו.היה לי ממש חשוב להבהיר זאת.בכל אופן אני ממשיכה עם התהליך כרגיל עד לועדה,בתקווה לנצח.בזכותך אני אופטימית ואלחם כמו שאתה אומר ולא אוותר,אני אלך עד הסוף.אני שמחה שאתה חלק מחיי,אפילו המרחק לא משנה,אתה אדם מיוחד ואני אשמח להגיע עד חיפה,גם אם זה יהיה רק על מנת ללחוץ לך יד.תודה!

סימה! אני וד"ר מטר - שותפים לדרך. זהו הדרך הנכונה ביותר לאנשים הזקוקים לעזרת רפואית בתחום זה. שילוב כוחות רפואי, כל אחד בתחומו הוא. אז זה שהוא ענה לך במקומי - זה רק מדגיש את שיתוף הפעולה. לילה טוב מחיפה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים