דין היקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/05/2010 | 23:42 | מאת: סימה

מה שלומך?בשבוע האחרון העליתי קצת במשקל ואני מתכוונת להמשיך להעלות. אני באמת מאמינה שלאחר ניתוח חייב מעקב צמוד כי הניתוח הוא פיתרון לגוף ואנו(השמנים)צריכים במקביל גם פיתרון לנפש.אני מחכה לטלפון ממך אבל אני לא יכולה להתאפק אז אני חייבת לשאול האם אני יכולה לדרוש מהדיאטנית לשקול אותי שוב בעוד שבוע כי הbmi שלי עלה? והאם היא תסכים.מתי לעשות את שאר הבדיקות?(בדיקות דם...)מה משקלו ותפקידו של הפסיכיאטר בתהליך?מצטערת על השאלות הרבות אך אני ממש רוצה לדעת.תודה ולילה טוב סימה.

20/05/2010 | 10:38 | מאת: ד"ר אברהים מטר

את נראת לי נורמלית לגמרי... את לא צריכה פסיכיאטר .. את צריכה פגישה בהקדם עם דר דין..יום טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים