שאלות מנסיון שלכם

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/05/2010 | 08:58 | מאת: ד"ר מטר וד"ר דין בוקר טוב

אנשים שעברו את הניתוח(שרוול) ועבר עליהם תקופה ארוכה מתכוונת יותר משנה איך הם מרגישים? האם מתפקידים רגיל?לא הסתבך אצלהם כלום?נמאס לשמוע לאנשים כן כדאי לא כדאי תעזרו לי בבקשה כרופאים מומחים?אהיה מודה מאודדדדדדדדדדדדדדדד אם אקבל תשובות ? שבת שלום

בוקר טוב! הם מרגישים נפלא. תפקוד רגיל והרבה יותר טוב מזה - כיוון שהם הרבה יותר בריאים וקלים. סיבוכים - טופלו מיידית (אם היו) - זה בכל אופן ניתוח. רק תקבע/י פגישה באחת מהדרכים ונפתח בחייך את האפשרות של חיים חדשים. ועוד תראה קיבלת תשובה בפחות מ-10 דקות( אולי זה סימן!?!) שבת שלום דין

15/05/2010 | 10:37 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין דברים מושלמים אך מה שמבדיל את הניתוח הזה מהניתוחים האחרים במיוחד ניתוח טבעת ..ניתוח שרוול קיבה נותן איכות חיים מצויינת

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים