דר' דין שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/05/2010 | 23:32 | מאת: אנה

היי דין מה שלומך? אני בסדר גמור באה עוד שבוע וחצי לפגישה. מאז הניתוח עברו 5 וחצי חודשים השלתי 27 קילו. אני הרגלתי את עצמי למאכלים מסויימים וכמויות קטנות יותר של מזון, אני חשה שבחודש האחרון אין לי תזוזה במשקל, הגוף "נתקע", אני עדיין ממשיכה בהליכות הולכת לשיעורי אירובי אך עדיין אין תזוזה. אתה חושב שאני צריכה לשנות את האוכל או לחזור לתזונה בשבועות הראשונים? תודה רבה וסופש נעים, אנה!

הי אנה! קודם תסתכלי, כמו שאת יודעת, על הסך הכל. חצי שנה 27 קילו - כל הכבוד. לא סופרים את מה שיורדים מדי יום או שבוע - זה לא משיג את המטרה. בהתחלתה בד"כ יש ירידה מהירה ואחרי זה זה מתחיל להתאזן לאט לאט. שאראה אותך במרפאה נדבר על זה ונראה מה או אוכלת. בינתיים בטוח שאין צורך לחזור לתזונה של השבועות הראשונים. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים