שבת שלו ם לגולשי הפורום הייחודי הזה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/05/2010 | 19:10 | מאת: רגינה ב. באשדוד

רבות אני גולשת בפורומים השונים ויונקת מידע אודות נושאים שונים. בתור "פריקית" לעניין - עוד לא נתקלתי בפורום מיוחד כזה ששני רופאים בכירים עונים מזמנם החופשי ומשתמשים בידע המקצועי והנסיון הרב שלהם לעזור ולענות לכל הפונים. זה דבר מיוחד!!!!!!!!!!!! בעקבות הפורום, אני התנסיתי אישית גם איתם והם עומדים מאחורי כל מה שכתוב בעמודים הרבים של פורום זה - אז לכל המתלבטים בנושא הם הכתובת. שבת שלום רגינה ב. מאשדוד

14/05/2010 | 22:49 | מאת: נורית

שבת שלום רגינה, אני רק בתחילת הדרך - אך אין ספק שאת צודקת ואפילו יותר מזה. דר' מטר ודר' דין לא רק ראויים לכל הקרדיט שבעולם על ההשקעה מזמנם החופשי, הסבלנות, הסובלנות והעידוד - לכל פונה. לדעתי הם ראויים להערצה ולשמש מודל לחיקוי לרופאים אחרים (בכל תחום). תודה על העידוד ואשמח לשמוע על התהליך עצמו. שבת שלום, נורית

14/05/2010 | 23:00 | מאת: רגינה ב. באשדוד

אני בת 47 - ותמיד הייתי מלאה פלוס - וכמו רבות אחרות שבעת דיאטות. שבאתי לד"ר מטר בתחילה - הוא ישר שידך אותי עם ד"ר דין שהיה עמוס עבודה במרפאת התזונה, אבל מוצא את הזמן בשביל כל אחד. העיקר להיכנס לחדר עם חיוך - הוא היה אומר בכדי שנתחיל ברגל ימין. וכך אכן היה, הבנתי שאני באה ליום עם המתנה ארוכה - אבל שווה המתנה. וכך הוא צייר בפני את החיים החדשים שיכולים להיות לי אם "אשתף איתו פעולה"... וכמובן שהוא יהיה שם לעזור. חיים בלי סוכר, בלי ל"ד, עם יכולת לזוז ולהנות מדברים אחרים. הוא חקר אותי תזונתית ועלינו על הבעיות הגורמות לי לא להרזות - שלא ידעתי קודם (והייתי אצל הרבה דיאטניות קודם). ואז הוא שידך אותי בחזרה לד"ר מטר, שהסביר וקבע לי תוך שבועיים ניתוח. במחלקה באותו היום 5 אנשים לאותו הניתוח - ממש מחלקה שמתורגלת ויודעת מה לעשות. ד"ר דין בא לבקר אותי פעמיים ושחרר אותי הביתה עם "שיחת השחרור שלו" מלא מוטיבציה. וכך זה היה ועד היום - אני שנתיים וחצי אחרי מאושרת - וכפי שהוא אומר "נולדתי מחדש". שיהיה לך בהצלחה רגינה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים