דין(מלאך)יקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/05/2010 | 23:44 | מאת: סימה

השעה מאוחרת ואני לא ממש מצליחה להירדם אז הדבר הראשון שעלה לי לראש זה לומר לך תודה...אני יודעת שאתה עוזר ומייעץ לכולם,אך אני נהנית מהמחשבה שאתה המלאך שלי.אתה באמת מקסים ואני יכולה לומר זאת מליון פעמים,אז שוב תודה ולילה טוב לבינתיים.

סימה! אני וד"ר מטר עושים את המירב לעזור לכולם - ואת זה אך יכולה לראות רק בגלישה של ה-24 שעות האחרונות - כל אחד בתחומו ושילוב מושלם למען כולם. אנחנו פה בשבילך שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים