הי ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/05/2010 | 12:45 | מאת: יוסי

אני אשתו של יוסי. הרופא משפחה הפנה אותי אליך ועל כירוג אני בbmi 29.70 עם מחלות רקע אני יכולה להתקשר אליך כי אני לא מעונינת לרשום פה יותר מדי פרטים הוא אמר לי שאולי לחשוב על ניתוח דרך מושלם ?עם הדיאטות אני לא מצליחה לרדת לא אוכלת ועולה במשקל

שלום יוסי (או אשתו)! ליצירת קשר במשיבון של מרפאת התזונה ובריאות במרכז רפואי בני-ציון 04-8359941. או דרך מרפאתי הפרטית ואז דרך האתר dr-dean.co.il ואשמח לחזור אליכם יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים