דין היקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/05/2010 | 20:41 | מאת: סימה

אני יודעת שהמלצת לי על שרוול קיבה מאשר טבעת אבל אני יודעת שעם הטבעת אפשר "לשחק",פעם לסגור ופעם לפתוח(במידת הצורך)ואני חוששת שבשרןןל את הלגיטימציה הזו.אז אני מבולבלת נורא.בכל אופן בעלי רוצה להצטרף אליי לכירורג מחר,האם כדאי?ואם רצוי שגם הוא יסביר מדוע הכי טוב בשבילי לעשות ניתוח.(מהצד הנוגע לו).אתה חושב שיש לי סיכוי טוב?אני כבר בחרדות...

סימה! שרוול קיבה - אני לא מאמין ולא תומך בטבעת. לגבי בעלך שילך איתך - רק כמובן אם הוא תומך. סיכויים - לא יודע? צר לי אבל זה האמת. מה שבטוח אם לא מנסים לא מצליחים בטוח. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים