שלום איש יקר.

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/05/2010 | 19:34 | מאת: קארן

אני יכולה לבוא לבקר אותך כבר ???? אוף, כמה זמן לא התראינו.אני חושבת שתהיה לך בעיה קשה לזהות אותי... חוץ מזה, אני רוצה לבוא עם מישהי שמאד מעוניינת לעבור את הניתוח, גם היא מרמת גן והשבעתי אותה שהיא תעבור את זה רק איתך יחד, אחרת יהיה לה קשה. היא עם BMI43 ומיואשת,נכון שתעלה לה חיוך כפי שהעלת אצלי ? קארן

הי קארן יקירתי - אני גם מת לראות אותך ובטח שאני אזהה אותך - ובטוח את החיוך........... אני אסתכל על התכנית שלי שבוע הבא לראות מתי אני פנוי בשבילך ולחברה. אני מבטיח להודיע לך - אם את לא שומעת ממני עד יום חמישי - תתקשרי אליץ ועוד יותר מבטיח להעלות לה חיוך על הפנים כמו לך (או לפחות מאד מתקרב). בי בינתיים ולילה טוב שלך תמיד דין (ד"ש למלי)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים