ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/05/2010 | 10:17 | מאת: מוריס

שלום לכם אתמול הייתי בפגישה אצל כירורג בבלינסיון ולא אישרו לי לבצע ניתוח מכיוון שה BMI שלי 39.2 כמו כו אני סובל מלחץ דם גבוה 170/100 מטופל בתרופות. שאלתי האם אפשר לקבל חוות דעת נוספת מה עלי לעשות אני מאוד רוצה לשנות את אורך החיים שלי אני בן 33 גובה 175 משקל 120. תודה

שלום מוריס! לא ברור לי למה לא אישרו לך ניתוח עם מדדים אילו. יש לי לא מעט מטופלים עם מדדים כאילו לאחר ניתוח. אשמח לתת לך חוות דעה נוספת שיכול לעזור לך להניע את הגלגלים. ליצירת קשר דרך האתר dr-dean.co.il שבת שלום דין

07/05/2010 | 12:35 | מאת: מוריס

תודה רבה על תשובתך

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים