ניתוח שררול עוד שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/05/2010 | 17:10 | מאת: שרית

שלום רב! יש לי תור לניתוח ב- 16.5 ופתאום כשאני מתחילה לגלגל את כל הנירת אני מרגישה לא כל כך בטוחה מצד אחד אני מאוד רוצה ומצד שני ממש חוששת. חוששת מסיבוכים בניתוח כגון דליפה, הרופא המנתח אמר לי כי אם חלילה יש דליפה זה מסבך את העניינם ויכולים להשאיר אותי בבית החולים ליותר משבועיים וטיפולים ובלגן וכו' וכו'. וגם חששות איך אני אסתדר עם הילדים שלי, יש לי 3 ילדים קטנים כשהקטן הוא בן שנתיים ודואגת כי אמרו לי לא להרים כבד במשך שבועיים. חוץ מבעלי שתומך בי המון, המשפחה הקרובה ממש לא מתלהבת מהרעיון ומסים לשכנא אותי לרדת מזה. מה עושים כל כך הרבה דברים ואני צריכה את התמיכה הזאת???????????

שלום שרית! אם את נמצאת בפורום וגולשת קצת את יכולה בנקל להבין שבכל הנושא של ניתוחים להשמנת יתר תפקידי הוא ההכוונה, התמיכה, ליווי, גיבוי רפואי-תזונתי וכל מה שצריך מעבר לניתוח עצמו שזה בעצם המהלך הכי קצר בכל התהליך. זה עבודתי היומית - ויש לי אנשים מכל הארץ בליווי שלי. אשמח לעזור לך וללוות אותך במהלך החשוב הזה בחיים שלך. יום טוב ובהצלחה מהלב דין

06/05/2010 | 19:23 | מאת: אלי

ניסית או אי אכלנים כפיתיים ? בחדרי או אי יש חנותחים שממשיכים לאכול לאחר ירידה של 20 קג הבעייה שלנו יותר מורכב נסי קודם את או אי קבוצת תמיכה לאכלני יתר אחר תלכי לניתוח אחרי שתטפלי בנשמה שלך רובנו צריכים ניתוח במח

07/05/2010 | 11:40 | מאת: סנדרה

שרית היקרה, עברתי את הניתוח ב28.4 אחרי תקופה מרוב של מחשבות מה יקרה אם הניתוח לא יצליח.. תמיד יש סכנות בכל ניתוח שהוא אבל הטוב ביותר לא לחשוב על זה. רופא שמנתח אותך סביר להניח שניתח רבים לפנייך וימישך לעשות זאת אחרייך גם כן, אל תחששי. בעניין של הרמת דברים כבדים - מומלץ לפחות 6 שבועות ויש לה סיבה, אחרי הניתוח הקיבה רגישה וכל דבר כבר מרגישים כאבים. בעניין התמיכה - תהיי בטוחה שלא כולם יתמכו בך, חלק יגידו את יכולה לבד, את לא צריכה את זה תנסי לשנות את הרגלי האכילה שלך אבל הכי חשוב מה את רוצה ולא משנה כמה מחברייך או בני משפחתך יתמכו או שלא יתמכו. מדובר בבריאות ששלך וזה הדבר הכי חשוב שייך, אם בעלך תומך בך זה החלק החשוב ביותר שיש. ההחלמה יחסית מהירה מהניתוח - אחרי שבוע וקצת מרגישים הרבה יותר טוב. עוד פרט אחד חשוב שלמדתי לאורך כל התהליך הזה שחשוב לשנות הרגלי תזונה לפני שנכנסים לניתוח, יתרה מזאת כמה שבועות לפני הניתוח נכנסים לדיאטהרצינית שמטרתה להוריד כמה קילו ולגרום לך להבין שאת יכולה להפחית במשקל ולשנות את המחשבה. סופ"ש נעים. סנדרה

שרית שלום שוב! מה שסנדרה כתבה זה בדיוק המילים שעליהם אני מדבר. באמת שהיה לך בהצלחה - זהו צעד שיכול להיות מדהים בחיים ולחיים. וכמובן שאשמח לעזור לך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים