דין היקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/05/2010 | 23:24 | מאת: סימה

קודם כל באמת חשוב לי לציין את התייחסותך לכל פונה.זה באמת ראוי להערצה.אני עדיין חושבת שלמרות כל הנהלים אני אלחם ואלך רחוק עם דיעותיי ואנקוט בכל צעד אפשרי על מנת לבצע ניתוח.אתה טוען שאתה יכול לעזור לי בייעוץ טיפולי-תרופתי,אבל שוב הכל ניסיתי,רדוקטיל,קסניקל,כל ערכות הדיאטות למינהן,שהכל פשוט בלוף אחד גדול.אני רוצה לשנות את חיי וככל שאני רוצה כך גדול הקושי.אם לא הייתי מנסה דרכים אחרות הייתי ממתינה ושמה את פיתרון הניתוח בצד.אבל אני בטוחה בהחלטתי.בטוח ישנה כתובת אליה אוכל לפנות על מנת לערער כמו ועדת חריגים וכדומה.אולי אתה יכול להפנות אותי.אתה באמת מקסים והמון תודה,לילה טוב סימה.

סימה! אני לא אמרתי ייעוץ טיפולי-תרופתי.......... ואין לי מושג מאיפה לקחת את המילים האילו וזה חבל שאת מצטטת אותי לא נכון. אני כן אמרתי שאני יכול לעזור לך בהכוונה הנכונה ונסיון לעזור לך להשיג את מבוקשך - כי אני מבין את מצבך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים