ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/05/2010 | 19:33 | מאת: איריס

בס"ד שלום רב הנני סובלת מהשמנת יתר מסוכנת, ולאחר שנסיתי את כול השיטות וכשלתי בהן,הבנתי שהדבר היחיד שיציל אותי, זה ניתוח מעקף קיבה,השאלה שלי אם יש משקל מסויים בו אפשר כן לנתח, הבנתי שיש מקרים שהרופא מבקש לרדת במשקל, ולהגיע למשקל מסויים ואז לעבור את הניתוח, מכיוון שקשה לנתח במשקלים גבוהים מאוד. אודה לכם באם תענו לי על שאלה זאת

שלום איריס! אני לא בטוח שניתוח מעקף קיבה הינו אופציה ראשונה טובה לטיפול בהשמנת יתר. ההחלטה חייבת להתקבל רק לאחר ייעוץ רפואי-תזונתי מקיף. לגבי הדרישה לרדת במשקל לפני ניתוח - אני לא מכיר כזה. אני כן מכיר תזונה מסוימת לפני ניתוחים שאמורה להקטין את גודל הכבד.. אשמח לעזור לך כמובן דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים