הפורום הטוב ביותר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/05/2010 | 07:23 | מאת: ורדית

שלום רב! אני בדיוק הייתי בדרך לכתוב מילים של בוקר - ונתקלתי בברכה של נורית (זאתמלמטה) זה כל כך נכון - אמיתי ולא יאומן. איזה צוות, איזה שילוב כוחות מדהים למען המטופלים - אני מקווה שיש הרבה אנשים שזכאים לשירות הציבורי הזה. שיהיה יום מדהים ואני כבר מחכה לסיים עם הבדיקות ולהמשיך הלאה בצעדים הבאים לחיים החדשים (כמו שדין אומר) שלכם ורדית

הי ורדית! אנחנו באמת משתדלים לעזור עד כמה שיותר. תודה על המילים החמות יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים