לא מצליחה לאכול ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/05/2010 | 17:03 | מאת: לימור

שלום דין... אני בדרך כלל לא מצליחה לאכול ארוחת בוקר פשוט אין לי חשק אז אני שותה נס קפה(לפעמים גם זה לא).. ואמרת לי שצריך לאכול 3 ארוחות ביום האם אני לא עושה נכון שאני לא אוכלת ארוחת בוקר? או שזה בסדר לשתות רק נס?

הי לימור! ארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום! זה כנראה הרגל שלך של שנים - וזה לא טוב וחייבים לנסות לשנות את זה. תנסי עד כמה שאת יכולה לאכול משהו בבוקר (אפילו קטן). רק נס - זה לא טוב. להתראות בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים