התלבטות בין מיני מעקף לשרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/03/2020 | 23:55 | מאת: אתי

אני מתלבטת מאוד בין שני סוגי הניתוחים השרוול נראה לי פחות מסובך ולא מצריך כדורים לכל החיים המיני מעקף יותר מידי נראה לי משנה את הפיזיולוגיה והמטבוליזם של המערכת וזה מרתיע אותי העובדה שאצטרך לקחת כל כך הרבה כדורי ויטמין ומולטי ויטמינים כדי שלא ייגרם לי נזק לגוף וזה מאוד מרתיע אותי ולכן אני שוקלת לעבור שרוול ולא מיני מעקף. האם השיקול שלי נכון או שלמיני מעקף יש יתרון גובר על השרוול

השיקול נכון,בכל מקרה צריכה לדון עם המנתח שלך,באם ישנן התוויות נגד לביצוע שרוול,לפי הבדיקות שלך. אם אין התוויות נגד,אז שרוול הוא עדיין ניתוח טוב מאוד.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים