רפלוקס לאחר ניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/02/2020 | 17:23 | מאת: לוי מיכאל

שלום לכולם לפני 6 שנים עברתי ניתוח שרוול רזיתי והכול היה בסדר במשך השנים התחלתי לסבול מרפלוקס שהלך והחמיר עד שלפני 10 חודשים ביצעו בי מיני מעקף קיבה כדי לנסות ולפתור את הבעיה.... הבעיה לא נפטרה ואף החמירה כיום אני שוקל 63 וגובהה 178בהתיעצות עם רופא נאמר לי שצריך לעבור למעקף מלא אני מאוד חושש שבעקבות מעבר למעקף מלא העלה במשקל בחזרה בבקשה נסו לעזור לי עם תשובה מה לעשות אני ממש נואש.... האם ניתן לפתור את הבעיה בלי לפגוע בניתוח ??

שלום רב רפלוקס שמתפתח לאחר שרוול קיים עד 10-15 % מהמטופלים וזה קורה וידוע. פתרון לכך הוא מעבר למעקף מסוג RYGB מה שהעם קורא לו במילה פשוטה,מעקף מלא!!. אז זה מה שצריך כפתרון לבעיה שלך,וזה לא יפגע בירידה במשקל,תחזור למנתח שלך ותן בו אמונה. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים