כאבי בטן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/01/2020 | 18:29 | מאת: אנונימית

שלום דר', שאלה בבקשה. בת 66. לפני חודשיים וחצי התחילו לי כאבי בטן נוראיים, למטה, באמצע כבר לא מזהה איפה. עשיתי U.s איברים יצא בסדר, מחכה לפאפ מרופא נשים בדיקה ידנית בסדר. חודש הבא יש לי תור לגסטרו ולעשות קולנוסקופיה שלא עשיתי 25 שנה. כאבי הבטן מעירים אותי כל לילה במיוחד בחלק התחתון וגם בימין ובאמצע. הכאבים יוכלים להמשך שעות ופתאם יש הפוגה ואז חוזרים. גם יש לי יציאות מרובות שלא מובנות לי. לפעמים שאני עושה פיפי אז גם יש לי יציאה קצת מוזר. האם אלה תסמינים של סרטן המעי הגס? אני ממש חרדה ומפחדת. לא קרה לי מעולם כאלה כאבים בכלל ובטח שלא נמשכים תקופה כזאת ארוכה. תודה על תשובתך הכנה.

שלום - זה לא לפורום זה. בכל מקרה גשי לעשות קולונוסקופיה בהקדם.ורופא המשפחה ימשיך בבירור.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים